18 юни 2009 г.

Укротяване на опърничавата...

Тя седеше спокойна в своята част на стаята.
Седеше на бюро от светъл махагон,почти жълто-зелен на светлината на слънцето ,която се процеждаше от прозореца срещу нея.Лъчите падаха от дясната и страна и галеха коляното и обвито в копринен черен чорап.Tака затоплена ,koжата и се навлажни леко, и тя почувства нежната влага по ръба на горната си устна .Столът ,не много висок с неудобна облегалка,oблицован в черна кожа.
Гърбът леко превит,oчертаваше ръба на сутиена в малинено червено.За цвета той съдеше само по леко разкопчаната риза с висока талия и класическа яка ,по средата ...някъде под гърдите имаше тънко коланче ,което допълнително подчертаваше налетите прасковено-нежни кълба.

Тя.....беше нисичка .Средна ,oколо 48-50 kг,абе..джобно гадже.Kосата в прекрасен шоколаденокафяв цвят , с по-светли кичури, в невероятен контраст със цвета на кафево оранжевата и кожа и зелените и очи .Беше прекрасна .Явно беше взела най-красивото от двамата си родетеля.Майка и беше бяла a баща и коренен жител на o.Ибиза(Eivissa).Mалък остров от групата на Балеарите ,настанен в прекрасните тюркоазени води на топлото Средиземно море,испанската част.

Днес решена в тъмно син костюм с пола малко над коленете, и перфектно скроено сако,беше приказна.Oбута в сладки бордени обувки с тънък не много висок ток .

Той... висок,с черна коса и млечна кожа .Очите стоманено сиви,студени.Пронизващи, с гарвановочерни дълги мигли.Лицето му беше доста сурово,имаше излъчването на северняк.Но душата му гореше.....

Дописваше доклади...но усещаше изгарянията от погледа му върху отпуснатото си бедро .Никога не я беше похвалил....или благодарил,а беше най-добрата.Стремеше се с всяка своя постъпка да даде всичко от себе си.Беше късно и повечето се бяха прибрали.Той явно нямаше работа ,но предпочиташе да стои в кабинета си ...там където беше и тя.Останаха така около час . Тя с напрегнат гръб в очакване ..той с поглед милващ краката и .
Накрая тя се осмели и вдигна очи към него ,видя желание.Стана му адски тъпо , че го хвана в момент на слабост, и си придаде пак суровата физиономия на шеф.Тя стана, тръгна към вратата,и почти усети как мускулите му се стягат . Отиде до тоалетната и се върна.Ръцете и бяха мокри и допря с длан врата си по навик..близо до ухото.От топлината парфюма и се разнесе с невиждана скорост , сякаш нарочно, и го погали по лицето.Той преглътна няколко пъти тежко ,и очите му се затъмниха...беше попаднал в капана на страста .
Всяко мускулче по изваяното му тяло чакаше старта.Ръцете му се навлажниха ....а бельото залепна.Тя естествено познаваше мъжката природа и знаеше много добре какво му причинява.Наказваше го, за всичките му опити за бягство от копринените и мрежи .Искаше го отдавна,още от първия поглед ,но реши , че ще чака сам да подрони стените си.

Беше самотен, разделил се наскоро с нахалната вулгарна блондинка,се чувстваше като болен.Не страдаше заради нея,но му беше кофти , че я разкара, и то понеже му беше омръзнала .Между двете нямаше база за сравнение, бяха като огън и вода.
От окло месец не беше усещал женско тяло,снагата му гореше,гореше с онзи прекрасен болезнено горещ огън.Въпреки това не искаше да и се пусне толкова лесно .Беше ловец , преследваше и дебнеше плячката си с грация.Никога не я притискаше,просто я докарваше до лудо желание.

Тя от своя страна нямаше сериозна връзка ,oтдадена на работата си ,единственото което си позволяваше беше случаен флирт в събота вечер.....но само до там.Предпочиташе да се измъчва от желание и пориви , но да докара нещата до край!Беше го нацелила , a когато това станеше,малкото крехко създание се превръщаше в тигрица , обикаляща окло жертвата си с плавни стъпки , скъсяваща всеки път дистанцията докато накрая кръга не стане толкова тесен.. че да усеща дъха му.

Смрачи се .В стаята нахлу хладен ветрец .Повдигна тежката завеса и се шмугна между саксийте в ъгъла.Тогава тя чу познатия мек бас.
-Няма ли да тръгваш...късно е?
-Не обичам да оставям нещата недовършени !-беше отговора и.
Той стана и се запъти към барчето в ъгъла, сипа си от скъпия ирландски скоч , подарък от доволен клиент.
Мириса на малца се разнесе и погали ноздрите и.Имаше нужда от нещо такова,но както винаги той не я покани.Запали цигара,и я постави в големия кристален пепелник , да гори.Знаеше , че и е неприятно.Инстинктивно очите и се вдигнаха , и в тях проблясна ярост.Сега бяха станали като тъмен амбър.Тя стана и с бързи крачки се озова до него,даже не я беше усетил.Малката ръка с перфектен маникюр се повдигна леко ,и загаси цигарата.Димът беше сладък и качествен. Напомняше горчив шоколад.
В миг той се обърна и с един жест я хвана през кръста. Лицето му беше на сантиметри от нейното,усети дъха му, пропит с миризмата на силния алкохол ,смесен с леките нотки на дървесна кора от парфюма .Това накара сетивата и да се изострят , и навлажни всяка част от на тялото и.От позицията в кояато беше , той забеляза капчиците перлена пот по извивката на веждата и .Очите и блестяха ,миришеше на ...грях.Пулса и се ускори и ръцете и се вкопчиха в раменете му .Неговите бяха силни като клещи, нямаше начин да се измъкне.

В един миг света му се завъртя, забрави къде е и какво се готви да направи, глада си казваше думата.Без да се замисля прокара език по горната част на ухото и ,и после по горната уста.Сякаш беше оставил огнена следа , защото тя подскочи като опарена, впи устни в неговите и започна танц на езици...ту нейиния вземаше надмощие, ту неговия.Смесицата от вкусове беше експлозивна,сякаш беше отпила направо от шишето с алкохол.Побутна я леко на бюрото, тя се намести послушно.Ръцете галеха кашмирената кожа,Прасковеният цвят на кожата и го подлудяваше.Както и беше предолагал сутиена бе сатенен в малиновочервен цвят,чудесно повдигаше и оформяше перфектната гръд, усмихна се доволно.Ризата му вече беше наполовина разкопчана и ръцете и играеха по стегнатия гръб. След минута той стоеше пред нея като исполин само по бельо.Бече не можеше да се въздържа,пулсацийте на ръцете му се забелязваха с просто око...правеше го луд само с поглед.Обаче той не искаше да стига толкова бързо до края,искаше да я измъчи така, както тя него.
Kакто беше застанала с ръце подпрени на ръба и с гръб към масата , с леко разкрачени крака, само по пола и сутиен..., изглеждаше сякаш изваяна.Погледа и галеше кожата му, приближи се до нея и нежно я обърна. Сви косата с дъх на лимони и откри прекрасна гледка към гърба , и раменете и . Сега тя усещаше гърдите му допрени в гърба си,кожата гореше и сякаш светеше в тъмното от насъбралата се страст .Езика му се спусна по извивката на врата и ,и продължи чак до кръста....дъхът и замря.
С отработено движение свали ципа на полата , и тя леко се спусна по гладките бедра ,oткри се малко задниче облечено в черни дантелени кюлотки , които леко потрепваха върху двете полукълба. Чорапите бяха прилежно стегнати, но без коланче, придържани единствено от прекрасната кожа.Това беше точката му на кипене, беше страстен обожател на женско бельо. ,oсобено върху тялото на същата.Избухна във водовъртежа на желанието,изпоти се , а през тялото му мина ток.Само с една ръка разкуса нежният плат ,можеби я нарани , но в момента съзнанието му беше замъглено.Прокара пръст по ивицата на задничето ...усети мократа следа и продължи напред. Разкрачи я достатъчно и прекара ръка по нежната плът отвъд бедрата...беше топла и мокра.Прилежно обезкосмена и гладка, искаше да я навлажни още и докосна с прусти езика си ,усети миризмата и на жасминов сапун.Дойде ми прекрасна идея , бързо я повдигна и постави на колене пред него.Зарови глава между бедрата и ,тя усети напористия език ,изненада се.Но с допира на устните му я обхвана лудост и желание по силно от всякога ,изпепеляващо, разтърсващо,неукротимо.Движенията и бяха механични , неосъзнати.Натискаше главата му все повече. Той беше на предела ,тя се обърна бърза като котка и застана пред него.Нямаше и идея какво да прави,но искаше да му върне жеста,беше чувала от приятелки ..и започна .Устните и бяха топли и напористи ,дълбочината и го изненада. Играеше с език по члена му и докарваше лудоста до краен предел.Накрая засмука малката глава така, че той штеше да се пръсне.Завъртя я и я постави в предишната позиция облегната с ръце на масата и с гръб към него.Mъжественоста му се допря до нежната плът и изгоря, вече не можеше да чака, плъзна се рязко и допря малките устни ,продължи и в просъница усети нежната преграда на девственоста.

Започна луд танц , вътре в тях се бореха желание и гордост, искаше им се удоволствието да продължи вечно.Той усети топла стуйка по бедро си, доказателство за укротената жажда.

8 коментара:

  1. alele, kraqt e mnogo qk
    p.s.i moite ruce sa silni kato kle6ti.. tuka pone si mqzame s toq

    ОтговорИзтриване
  2. imam predvid nai-ve4e poslednite dve izre4eniq

    ОтговорИзтриване
  3. kvo stava lolly, pro4ete li knigata

    ОтговорИзтриване
  4. Prekrasna kniga , prekrasen pisatel.Jalko 4e ne e realnost,za6toto malko "muje" biha prieli takova predizvikatelsto :))))

    ОтговорИзтриване
  5. e az ne bih priel 4estno :))) ebem ti ludnicata, sigurna smurt
    6to se zagubi taka, zaebi go toq pi4 tam

    ОтговорИзтриване
  6. e az ne bih priel 4estno :))) ebem ti ludnicata, sigurna smurt
    6to se zagubi taka, zaebi go toq pi4 tam

    ОтговорИзтриване
  7. e az ne bih priel 4estno :))) ebem ti ludnicata, sigurna smurt
    6to se zagubi taka, zaebi go toq pi4 tam

    ОтговорИзтриване