8 април 2011 г.

Разни Кухи

Мозъчна кухина. В нея пихтиеста субстанция наподобяваща...русенско варено.

Вие мислите ли? Мечтаете ли?А знаете  или по точно замисляли ли сте се къде се случва всичко това? Дали е място? Или ситуация?
Къде се намира тая чудна стая (според споделилите е стая!)?Според мен си е цяла гора или може би поле, дам голо зелено поле с висока сочна трева. Нали е почти лято, на мен отдавна ми е летно, но проблясъците от мократа улица някак развалят кефа.Имам нужда от стимуланти , всякакви! Имам належащи въпроси, а нямам кой да питам.Неотдавна разбрах, че всъщност съм много сама, страшно сама.Имах приятели, но те се оказаха достатъчно заети за мойте питания. За това започнах да питам себе си.И да се замислям.Отначало мислех за големите неща, за това кое, как и кога трябва да се направи и защо ще го правя.После дойде ред на малките ..и там затънах.Малките камъчета винаги преобръщат каручката, в моя случай влака.Щото аз по принцип..карам влака,та за тва.Гледам колегите псевдописателчета се разбудили, някои се разписват други сбогуват, трети пишат книги и минават на второ ниво от играта, а четвърти просто се наслаждават на кулинарни изобретения и дебелеят славно.
А днешния пост посвещавам на..себе си! И на всички онези които когато са почукали им е било отворено.На всички онези които когато са попитали им е било казано.На всички онези които са потърсили и намерили.И не на последно място на всички онези които знаят, че единствения начин да си отворят, отговорят и намерят правилния изход е само в тяхната малка стая(или поле)!

Снимчицата е лично моя:)

6 коментара:

  1. Хубава ти е идеята за самоанализ, ама малко ти е разпиляна мисълта!!! Съберия и дай най-доброто от себе си отново!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко си прав/а за жалост..
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Който пита намира отговор, който търси намира... активността и самоинициативата са в центъра на на всички, движещата сила...

    ОтговорИзтриване
  4. "Мозъчна кухина. В нея пихтиеста субстанция наподобяваща...русенско варено."добре започва разказът ти, стана ми интересен, макар, че не си падам много по русенско варено хаха.Всеки мисли и мечтае, не напразно са казали да си мислим за хубави неща, и те ще ни стигнат. Не знам дали е някаква стая или гора, по скоро вярвам, че всичко е във вселената и всичко като един бумеранг ще ни стигне.Понякога имаме толкова много въпроси, но няма на кой да ги зададем, за да получим отговорът, който искаме.Хареса ми изречението ти "Малките камъчета винаги преобръщат каручката, в моя случай влака", животът ни е точно в тези малки неща. Приятна статия поздравления.

    ОтговорИзтриване
  5. Много замислящ се текст. Всеки мисли и има някакви мечти така е.Понякога малките неща са най-важни, но разбираме твърде късно.

    ОтговорИзтриване
  6. Човек има много приятели, нов даден момент може само и единствено самият той да си помогне.Приятелите са за това да се видиш и малко да се разнообразиш.В повечето случаи не се говорят сериозни теми.А въпросите които задаваш изискват и сериозни отговори или поне заедно да ги намерите и да стигнете до консенсус.Сама е хубаво да бъдеш понякога именно за да си мислиш на спокойствие за- Мечтаете ли?А знаете или по точно замисляли ли сте се къде се случва всичко това? Дали е място? Или ситуация?Къде се намира тая чудна стая ?И още какви ли не въпроси си задаваме непрекъснато.Статията е много хубава и поздравления за блога.

    ОтговорИзтриване