18 юни 2009 г.

Укротяване на опърничавата...

Тя седеше спокойна в своята част на стаята.
Седеше на бюро от светъл махагон,почти жълто-зелен на светлината на слънцето ,която се процеждаше от прозореца срещу нея.Лъчите падаха от дясната и страна и галеха коляното и обвито в копринен черен чорап.Tака затоплена ,koжата и се навлажни леко, и тя почувства нежната влага по ръба на горната си устна .Столът ,не много висок с неудобна облегалка,oблицован в черна кожа.
Гърбът леко превит,oчертаваше ръба на сутиена в малинено червено.За цвета той съдеше само по леко разкопчаната риза с висока талия и класическа яка ,по средата ...някъде под гърдите имаше тънко коланче ,което допълнително подчертаваше налетите прасковено-нежни кълба.

Тя.....беше нисичка .Средна ,oколо 48-50 kг,абе..джобно гадже.Kосата в прекрасен шоколаденокафяв цвят , с по-светли кичури, в невероятен контраст със цвета на кафево оранжевата и кожа и зелените и очи .Беше прекрасна .Явно беше взела най-красивото от двамата си родетеля.Майка и беше бяла a баща и коренен жител на o.Ибиза(Eivissa).Mалък остров от групата на Балеарите ,настанен в прекрасните тюркоазени води на топлото Средиземно море,испанската част.

Днес решена в тъмно син костюм с пола малко над коленете, и перфектно скроено сако,беше приказна.Oбута в сладки бордени обувки с тънък не много висок ток .

Той... висок,с черна коса и млечна кожа .Очите стоманено сиви,студени.Пронизващи, с гарвановочерни дълги мигли.Лицето му беше доста сурово,имаше излъчването на северняк.Но душата му гореше.....

Дописваше доклади...но усещаше изгарянията от погледа му върху отпуснатото си бедро .Никога не я беше похвалил....или благодарил,а беше най-добрата.Стремеше се с всяка своя постъпка да даде всичко от себе си.Беше късно и повечето се бяха прибрали.Той явно нямаше работа ,но предпочиташе да стои в кабинета си ...там където беше и тя.Останаха така около час . Тя с напрегнат гръб в очакване ..той с поглед милващ краката и .
Накрая тя се осмели и вдигна очи към него ,видя желание.Стана му адски тъпо , че го хвана в момент на слабост, и си придаде пак суровата физиономия на шеф.Тя стана, тръгна към вратата,и почти усети как мускулите му се стягат . Отиде до тоалетната и се върна.Ръцете и бяха мокри и допря с длан врата си по навик..близо до ухото.От топлината парфюма и се разнесе с невиждана скорост , сякаш нарочно, и го погали по лицето.Той преглътна няколко пъти тежко ,и очите му се затъмниха...беше попаднал в капана на страста .
Всяко мускулче по изваяното му тяло чакаше старта.Ръцете му се навлажниха ....а бельото залепна.Тя естествено познаваше мъжката природа и знаеше много добре какво му причинява.Наказваше го, за всичките му опити за бягство от копринените и мрежи .Искаше го отдавна,още от първия поглед ,но реши , че ще чака сам да подрони стените си.

Беше самотен, разделил се наскоро с нахалната вулгарна блондинка,се чувстваше като болен.Не страдаше заради нея,но му беше кофти , че я разкара, и то понеже му беше омръзнала .Между двете нямаше база за сравнение, бяха като огън и вода.
От окло месец не беше усещал женско тяло,снагата му гореше,гореше с онзи прекрасен болезнено горещ огън.Въпреки това не искаше да и се пусне толкова лесно .Беше ловец , преследваше и дебнеше плячката си с грация.Никога не я притискаше,просто я докарваше до лудо желание.

Тя от своя страна нямаше сериозна връзка ,oтдадена на работата си ,единственото което си позволяваше беше случаен флирт в събота вечер.....но само до там.Предпочиташе да се измъчва от желание и пориви , но да докара нещата до край!Беше го нацелила , a когато това станеше,малкото крехко създание се превръщаше в тигрица , обикаляща окло жертвата си с плавни стъпки , скъсяваща всеки път дистанцията докато накрая кръга не стане толкова тесен.. че да усеща дъха му.

Смрачи се .В стаята нахлу хладен ветрец .Повдигна тежката завеса и се шмугна между саксийте в ъгъла.Тогава тя чу познатия мек бас.
-Няма ли да тръгваш...късно е?
-Не обичам да оставям нещата недовършени !-беше отговора и.
Той стана и се запъти към барчето в ъгъла, сипа си от скъпия ирландски скоч , подарък от доволен клиент.
Мириса на малца се разнесе и погали ноздрите и.Имаше нужда от нещо такова,но както винаги той не я покани.Запали цигара,и я постави в големия кристален пепелник , да гори.Знаеше , че и е неприятно.Инстинктивно очите и се вдигнаха , и в тях проблясна ярост.Сега бяха станали като тъмен амбър.Тя стана и с бързи крачки се озова до него,даже не я беше усетил.Малката ръка с перфектен маникюр се повдигна леко ,и загаси цигарата.Димът беше сладък и качествен. Напомняше горчив шоколад.
В миг той се обърна и с един жест я хвана през кръста. Лицето му беше на сантиметри от нейното,усети дъха му, пропит с миризмата на силния алкохол ,смесен с леките нотки на дървесна кора от парфюма .Това накара сетивата и да се изострят , и навлажни всяка част от на тялото и.От позицията в кояато беше , той забеляза капчиците перлена пот по извивката на веждата и .Очите и блестяха ,миришеше на ...грях.Пулса и се ускори и ръцете и се вкопчиха в раменете му .Неговите бяха силни като клещи, нямаше начин да се измъкне.

В един миг света му се завъртя, забрави къде е и какво се готви да направи, глада си казваше думата.Без да се замисля прокара език по горната част на ухото и ,и после по горната уста.Сякаш беше оставил огнена следа , защото тя подскочи като опарена, впи устни в неговите и започна танц на езици...ту нейиния вземаше надмощие, ту неговия.Смесицата от вкусове беше експлозивна,сякаш беше отпила направо от шишето с алкохол.Побутна я леко на бюрото, тя се намести послушно.Ръцете галеха кашмирената кожа,Прасковеният цвят на кожата и го подлудяваше.Както и беше предолагал сутиена бе сатенен в малиновочервен цвят,чудесно повдигаше и оформяше перфектната гръд, усмихна се доволно.Ризата му вече беше наполовина разкопчана и ръцете и играеха по стегнатия гръб. След минута той стоеше пред нея като исполин само по бельо.Бече не можеше да се въздържа,пулсацийте на ръцете му се забелязваха с просто око...правеше го луд само с поглед.Обаче той не искаше да стига толкова бързо до края,искаше да я измъчи така, както тя него.
Kакто беше застанала с ръце подпрени на ръба и с гръб към масата , с леко разкрачени крака, само по пола и сутиен..., изглеждаше сякаш изваяна.Погледа и галеше кожата му, приближи се до нея и нежно я обърна. Сви косата с дъх на лимони и откри прекрасна гледка към гърба , и раменете и . Сега тя усещаше гърдите му допрени в гърба си,кожата гореше и сякаш светеше в тъмното от насъбралата се страст .Езика му се спусна по извивката на врата и ,и продължи чак до кръста....дъхът и замря.
С отработено движение свали ципа на полата , и тя леко се спусна по гладките бедра ,oткри се малко задниче облечено в черни дантелени кюлотки , които леко потрепваха върху двете полукълба. Чорапите бяха прилежно стегнати, но без коланче, придържани единствено от прекрасната кожа.Това беше точката му на кипене, беше страстен обожател на женско бельо. ,oсобено върху тялото на същата.Избухна във водовъртежа на желанието,изпоти се , а през тялото му мина ток.Само с една ръка разкуса нежният плат ,можеби я нарани , но в момента съзнанието му беше замъглено.Прокара пръст по ивицата на задничето ...усети мократа следа и продължи напред. Разкрачи я достатъчно и прекара ръка по нежната плът отвъд бедрата...беше топла и мокра.Прилежно обезкосмена и гладка, искаше да я навлажни още и докосна с прусти езика си ,усети миризмата и на жасминов сапун.Дойде ми прекрасна идея , бързо я повдигна и постави на колене пред него.Зарови глава между бедрата и ,тя усети напористия език ,изненада се.Но с допира на устните му я обхвана лудост и желание по силно от всякога ,изпепеляващо, разтърсващо,неукротимо.Движенията и бяха механични , неосъзнати.Натискаше главата му все повече. Той беше на предела ,тя се обърна бърза като котка и застана пред него.Нямаше и идея какво да прави,но искаше да му върне жеста,беше чувала от приятелки ..и започна .Устните и бяха топли и напористи ,дълбочината и го изненада. Играеше с език по члена му и докарваше лудоста до краен предел.Накрая засмука малката глава така, че той штеше да се пръсне.Завъртя я и я постави в предишната позиция облегната с ръце на масата и с гръб към него.Mъжественоста му се допря до нежната плът и изгоря, вече не можеше да чака, плъзна се рязко и допря малките устни ,продължи и в просъница усети нежната преграда на девственоста.

Започна луд танц , вътре в тях се бореха желание и гордост, искаше им се удоволствието да продължи вечно.Той усети топла стуйка по бедро си, доказателство за укротената жажда.

Писмо

...Скъпи ми синко, Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място. Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги виждали. Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото. Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре. Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти. Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят. Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили. Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук. С обич, Мама

17 юни 2009 г.

Сган ???

Otdavna iskah da napisha neshto po vuprosa,no vse ne namirah vreme.Ili 4estno da si kaja....otbqgvah temata.No eto ,sqdam si tazi sutrin na kompiutura, otvarqm saita na start.bg s novini i po4vam da 4eta.
Izumena...ne,
pognusena su6to e malko,
ot4aqna...tova ve4e go preodolqh,
obidena su6to,mislq 4e nai-pravilno e da se kaje UJASENA.

Statiqta se otnasq za taka nare4enite EVROKARUCI,no tq ne mi napravi takova vpe4atlenie kakto KOMENTARITE!!!Verno...i az ne odoborqvam koi znae kolko dvijenieto na jivotninskite tqgove po glavni ulici i bulevardi , no horata si nameriha reshenie ,prosto im razdadoha shemi s pozvolenite i zabraneni putishta.
Ta stigame i do su6tnosta na vuprosa.Pro4etoh vsi4ki komentari.I moga da kaja samo edno, RASIZUM , gaden ,mirizliv ,jlu4en ,prost , i terorizira6t.
Luha6t ot vsqka duma , ot vsqko izre4enie.
Sram me e ! Sram me e 4e sum bulgarka (ot romski proizhod ,za tezi koito ne sa razbrali ili mislqt 4e po nqkakva pri4ina go kriq)sram me e 4e imam bg pasport(bg e s malka bukva za6toto tova ne e durjava a dupka),sram me e da 4eta podobni izvra6teniq, ot hora s nivo na inteligentnost kolkoto vodata v toaletnata!
Kak moje vuob6te edin sredno inteligenten 4ovek,da napishe takiva neshta??
Pri tova statiqta daje ne se otnasq6e tolkova za romite , a za karucite.Koito kakto vsi4ki znaem na6te babi i dqdovci po4itat vurlo.Selata sa pulni s karuci i nesumneno VSEKI se e vozil na takava .I to do skoro,blagodarenie na "smelite" bulgari ostavili se da ni tup4at bratqta turci 500 g. ,i ot tam zabaveni s civiliziraneto .Nqkoi "grajdani" dori o6te si nosqt tarlu4kite na baba ,ama vikat s pulen glas "az ni sum ot pruvinciqta".No ne tova me 6okira.

Ne me razbiraite pogre6no,nqmam za cel da oporo4avam selskiq bit i kultura ,nito da obijdam istinskite bulgari ,horata s qsno suznanie za ne6tata i bez zadrujki sprqmo pol , vuzrast, etni4eska prinadlejnost, religiq, ili kultura!

RASIZUM.
Nai mrusnata duma ili po to4no ,dumata s nai-mrusno zna4enie!Rasistite sa "hora" bez absolutno nikakva normalna i moralna cel.Te sa bedni duhovno, i dushevno.Te sa izostaveni kakto ot Boga ,taka i ot vsi4ki drugi.Te sa s izkriveno suznanie , i zacapana aura.Kazano s moi dumi....bokluci ,ne zaslujava6ti da se nari6at"hora"!Bolni su6testva s bolni misli.Te sa tolkova oburkani , 4e daje ako gi napadne6 ne mogat da se za6titqt...ili pribqgvat do metodi svurzva6ti gi s jivotinskoto(da ne obijdam jivotnite).
NIKOGA .Povtarqm NIKOGA ne buh si pozvolila ,kakto i vseki normalne 4ovek,da nareka nqkogo JIVOTNO ili SGAN .Oshte po malko ako tova e dete!!!!!
Tova li vi e INTEGRACIQTA???
Tova li vi e "evropeiskata kultura"????
Vie li ste normalnite hora???????
Vie li ste naroda koito "strada"????
Za takova otno6enie....ne Evropeiski suyuz a AUSHVITZ vi trqbva!
Na vas vse nqkoi drug vie e vinoven.A vsi4ki znaem kvi curvuli ste !
Ciganite podronvali renometo na BG.........hhahahhahahhahahhahhahahhahah

Poglednete se be hora, poglednete se hubavo .Potomci na Bai Ganio.Ne ciganite vi iszlagat s krajbi na miliardi , ne ciganite sa vinovni za risunkata na TOALETNA predstavq6ti ni kato durjava.Dokato ne se osuznaete i priemete istinata ,vse po -nadolu 6te padame , moralno i fizi4eski.CIGANI ,BULGARI, TURCI, ARMENCI.
TOVA E BULGARIA!!!
Nie sme edno cqlo ,koeto trqbva da se podkrepq,trqbva da ima turpimost mejdu rodovete.Sega 6te kajete oooo ma te kradat, daaa 6te karadat dokato ne se integrirat 6te kradat! A za6to kradat????
Nqma rabota,Nqma zakoni,ima diskriminaciq ,(rasova ,polova,religiozna).

Opravete durjavata be, vdignete se na bunt ili 4akate nqkoi da doide da ni "opravi" kakto vinagi.
Vsi4ki kradat.TOVA E DURJAVATA NA KRADCITE !!!
Takuv primer ni davat na6ite durjavnici.Ako ima6e zakoni ,vseki 6te6e da si go polu4i ,bilo to ciganin ,ili bulgarin.A kakvo vsu6tnost stava??
Ciganin za koko6ka v zatvora, politik za milion v parlamenta, iznasilva4 na dete s uslovna???????

Tva li e Evropa?Mnogo e lesno da obvinqva6 drugiq, no TI kakvo si napravil za da si po-dobre?Za6to vse si durpate guzovete nastrana i 4akate?Kogo 4akate? Asparuh otdavna umrq...Vasil Levski su6to.
Delenieto e nai-lesniq na4in za manipulaciq.Taka stadoto e lesno upravlqemo, cigani, za6to kato go 4uq ili pro4eta trqbva da se sramuvam?Az ,inteligentnata ,vuspitanata,obrazovanata?Za6to kato otida da si tursq rabota, se molq da ne zabelejat cveta , a dumite??
Vsi4ki mojem da budem dobre, no samo ako sme ZAEDNO.S malko pomo6t ot ednata i drugata strana integraciqta 6te stane realnost, ne moje6 da izleze6 prez zaklu4ena vrata ,ako nqkoi otvun ne ti otvori nali?Kazvat vie nqmate durjava.Naprotiv, moqta durjava e Bulgaria ,tuk sum rodena , i tuk 6te umra.Tova 4e cveta i razbiraniqta sa mi drugi e prosto priroden kapriz.
Taka 4e ,mili moi sugrajdani, pomilste dobre predi da obijdate i da davate mnenie.Pomislete dali vsi6tnost ne obijdate VAS samite ,i dali nqkoi drug ne govori su6toto za vas!

SUEDINENIETO PRAVI SILATA


"Ako vsi4ki cigani se iznesat, v Bulgaria 6te ostanat 3 miliona bulgari
ako tova e dobre za durjavata ,o6te utre si subiram partake6ite i zaminavam."

Ognqn Isaev


15 юни 2009 г.

Neshtata ot Jivota (jivota...ot neshtata)

Колко стар трябва да си, за да си мислиш, че нещата вече не са както преди. Не чак толкова стар! Защото нещата наистина не са същите и трябва да се приспособяваш.ТИ ЖИВЕЕШ В 2009 и...
1. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
2. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
3. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
4. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
5. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
6. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
7. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
8. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собственият си, защото всички са ти в GSM-a.
15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
19. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
20. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб
.21. Сложил си парола на файла с паролите си.
22. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
23. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
24. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва .
25. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
26. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.26. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
27. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
28. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a
.29. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
30. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
31. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
32. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал Smile
33. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш..
34. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.
35. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
36. А сега се усмихваш

Istinata za neshtata takiva kakvito sa ,ne e smeshno (ne se podhilkvai) a tragichno..

Страст

Tezi 4erni o4i kato vugleni.....na par4eta sega me razbivat,a rucete kudeto sa trugnali..stigat do krai..i pak me subirat.





Strast.Jelanie.Ogun.Vulkan ot 4uvstva.Izrigvane...

Tanc na ognena kruv,opisvashta vurtelivi spirali.Definiciq na dumata STRAST.



Mnogo rqdko mojem da kajem za nqkogo 4e pritejava tova ka4estvo ,obiknovenno takiva hora sa kritikuvani i zle gledani.Kazvat za tqh 4e sa druzki.., nestabilni, hora s loshi o4i (osobeno ako sa jeni).No dali naistina e taka? Dali ne e samo zavist,ot strana na studenite ploski 4ove4eta nare4eni s "4istata duma"PURITANI?Strastnite jeni..obiknovenno sa mnogo silni.Psihi4eski i dushevno.Te nosqt osoben zarqd okolo sebe si,osobena mirizma ,mirizma kakto kazvat...na GRQH.Te privli4at pogledi,dushi, surca.Te sa strashni,drugite jeni gi gledat s osobeno strahopo4itanie i vnimavat mnogo kogato sa pokrai tqh.Nikoga ne biha im se doverili ili doverili nqkogo ot mujki pol.Tezi jeni...sega kakto i v minaloto ne sa bili na osobena po4it .Nari4at gi prosto KURVI4KI.Ne se burkaite s dumata KURVA ,koqto e suvseeem razli4na po zna4enie.Kurvite kakto vsi4ki znaem sa jeni koito "podarqvat lubov" na mnogo muje ,po jelanie.Ako se zamislq ,bih otkrila mnogo fakti,svidetelsvashti za takiva jeni.Edna ot tqh e bila Maria Antoaneta , Ekaterina Savoiska ,Ambur,Madam Pompadur i mogo dr. "podpomognali" edni ot nai-sushtestvenite subitiq slu4vali se ,s osobeno istori4esko zna4enie .Naroda vinagi e kazval "ZAD VSEKI MOGUSHT MUJ,SEDI EDNA JENA" .Taka 4e strasta e edno ot nai-prekrasnite ka4estva koto nqkoi moje da pritejava ,tq e vruzkata ni s jivota ,pupnata vruv ,davashta ni vsi4ko neobhodimo za da mojem da izrastem .Strasta e jilkata po koqto te4e omainiq sok svurzvasht dva individa po edin vulsheben na4in, tq, tazi vruzka e mnogo silna .Po4ti nerazrushima ,tq e slqpa i ne se suobrazqva s tova ,kude i kak.4ista i nepodpravena ,blestq6ta i gore6ta.Brazilcite q sravnqvat s lut muskatov oreh, koito prekrasno obosnovava vsi4ko.Silen miris.... zagadu4en vkus..,kato opita6...lutivo-goreshtata vulna te blusva i pokorqva , poburkva.Iskash oshte i oshte....

11 юни 2009 г.

България, майка или мащеха?(Живот извън стените на комунизма)

Dnes shte pisha! Shte pisha i mojebi shte obijdam ,shte se qdosvam,shte kazvam istini!
Vseki den vlizam v razlichni saitove,chatove i blogove.Cheta razlichni neshta ,neshta koito mi haresvat i drugi koito ne tolkova.No vseki den ili pone nqkolko puti v sedmicata vlizam v chata na Spodeli.info.Tam se subirat razlichni hora,razlichni po vuzrast ,obrazovanie,naglasa i kakvo li oshte ne.Ima hora koito sa mi priqtni ,hora s koito mojesh da provedesh normalen razgovor,ili takiva s koito mojesh da se posmeesh,da se otpusnesh.No nai-chestite posetiteli sa hora(deca) koito nqmat rabota i prosto vlizat da izbiqt nqkoi drug kompleks.
Dosta sa razdraznitelni,no se svikva i v kraina smetka znaesh che sa tam zaradi edinq spor.
Kazah Vi che shte kazvam istini i taka shte napravq ,zashtoto v kraina smetka mai tova e ot koeto imat nujda horata.
Ta chatq si az vchera nai-spokoino s nqkoi ot posetitelite , i vijdam che leka poleka chata se pulni s anonimni(koito iskreno nenavijdam ,poradi lipsata na vsqkakva tejest na mnenieto ,porodeno ot lipsata na identichnost)shte kajete che vseki ima svobodata da e kakuvto poiska..da ,no nqkoi prosto ne razbirat che pone kogato izrazqvash mnenie,to trqbva da e obosnovano i podkrepeno s tejesta na samoutvurjdenieto a kogato si ANONIMEN takova lipsva.
Da .Priznavam ,takava sum! Kazvam kakvoto i kogato trqbva.Burkat me s momche zaradi grubiq mi ezik,kazvat che sum napadatelna i direktna!Jiveq v chujbina( ne po moq vina estestveno) ,no za golqmo uchudvane na nqkoi hora,se interesuvam jivo ot jivota v Bulgaria.Zashto kazvam tova?Zashtoto ne iskam da se opravdavam po-kusno za neshtata koito shte napisha !
Cqlata rabota zapochna zaradi moqt blog.Tui kato sum v chujbina i komputura ot koito pisha ne e snabden s kirilica sum prinudena da pisha s latinska fonetika.Edin ot poznatite mi v chata predloji da mi svali edin paket i da si go instaliram sama.Prez tova vreme vidqj che nqkoi mi pishe (anonimen estestveno)i zapochva da me napada.Nagovori mi kup gluposti ,zlobni i obidni kakto samo edin psevdo-bulgarin moje.Ne mu ostanah dlujna, no s arogantnoto si povedenie me provokira i predizvika da kaja dosta nesha .Beshe tipichniq selski tarikat,lamtqsht za golemi pari.Obijdashe me za tova che sum bila napusnala durjavata si i sum rabotila za chujdenci?! A toi samiq se izkaza "OTIVAM DA RABOTQ ZA PAUNDI I SHTE SE VURNA S MNOGO PARI!" beshe robut ,koito ochakvaha angliiskite lordove.Beshe mi jal za nego,zashtoto takiva hora imashe mnogo,s golemi nadejdi,mechti i ochakvaniq.Dadoh si smetka v kakvo ni e prevurnala MILATA NI MAIKA BULGARIA....v robi.
Tova e samata istina ,gorchiva i nepodpravena.Nie sme belite robi na 20 vek.
Razgovora proteche burno, i grozno.Imashe izrazi ot roda na "ti qdesh luk i kartofi"sqkash tova e merilo za standarten jivot!?
Nai-mnogo me obidi nachina po koito se izrazqvashe "bulgarina" i sqkash vijdah razkrivenata mu ot zloba fizionomiq,bulvocheshe prostotii i psuvni , i govoreshe za tova kak sum bila umirala ot glad i nishteta.(ne che neshto ,no dalech ne umiram..osobeno ot glad)
Istinata vsushtnost e suvsem druga,no sega nqma da pisha za sebe si.
Beshe podochul ot drugite v chata ,che rabotq pekrasna rabota,za koqto vsushtnost mnogo hora,(dori grajdani na durjavata v koqto sum)biha dali mnogo za da imat.No toi produljavashe s napadkite i govoreshe kak sum bila lujkinq i tem podobni,koeto vsushtnost ne me vulnuvashe.
Bqh provokoirana da napisha statiqta ,za tezi kato nego.
Za mizernite dushici,koito ima kapaci na glavite i ot sebeotricanie ili malodushie ne vijdat po dalech ot nosa si!
Ne razbirat che nashata rodina ne struva,i ne v neq ne moje da se napravi absolutno nishto!
Ne me razbiraite pogreshno , no tova e koeto e .Prinujdava ni da bqgame ,da se spasqvame , a polse ni nagrubqva i obijda zaradi tova che iskame budeshte.
Mojebi g-in Borisov e prav,za tova che tam e ostanal samo negodniqt material.Pensionerite koito sa izrasnali v komunisticheska "sigurna sreda"i oplakvat minaloto,i drugite...kopiqta na tozi 4ovek, koito ot zloba i zavist ne mogat da si predstavqt che nqkude tam ,zad studenite steni na minaloto ni,ima slunce.Slunce koeto chaka da ogree tezi koito iskat.Da dade budeshte na otvorenite za nego,ne na tezi koito lamtqt i imat edna edinstvena "cel" da se vurnat s pari.Slunceto e za tezi koito iskat neshto poveche ot jivota...razvitie,progres.Tezi hora s glavno H sa tuk ,te sa izvun stenite na nashata mashteha ,te vsushtnost....kudeto i da sa ,sa sposobni da vzemat neshtata v svoi ruce,te sa rabotnici,te imat mechi i celi,te se hranqt s "luk i kartofi",no gradqt budeshteto si!A mishkite koito sa bezplodni i izsuhnali ...otivat da stanat robi!
Otivat da se "nahranqt" i se vrushtat za vtora doza glad.Tezi hora sa paraziti za chovechestvoto.Te jiveqt na gurba na vsichki,koito iskat da postignat neshto.Vijdame licata im vseki den....po putq, na rabota , po barovte i kude li oshte ne....zlobni,zavistlivi, s izcapani dushi i razkriveni lica.Chakashti porednata doza "paundi" .

9 юни 2009 г.

Zа или против МАРИХУАНАТА (ганджа, трева, ха6и6,мери джеин, коз,канабис....)

Na rabota sum.Sedq, i gledam prez prozoreca.Durveta,hora, koli.
Ste me pitate kakvo gledam?Na stotina metra ot konteiner za bokluk ima deca,tiineijuri, krasivi, mladi, kreshtqshti i prekrasni.

Krasiva kartinka nali?Da ama ne!Kreshtqshti i smeeshti se ,no za6to li?Ot moqta poziciq vijdam rucete im sus zapaleni dulgi dimqshti cigari.I to ne obiknoveni ,a ot onezi s osoben miris i vid,miris koito nadushvash kogato vlezesh v toaletnata na diskoteka primerno ili minesh krai grupichka mladeji v parka.I s vid na smachkana navita na fishek hartiq.Pulnej koito moje bi e proputuval pove4e kilometri ot men i poznatite mi vzeti zaedno,za da stigne do tuk...do mladata malka ruka sega opu6ena i smurdqshta na dim.



Setihte se.Marijuana.Gledam gi i si mislq,kakvo li e useshtaneto? Kakvo li e chuvstvoto da glutnesh ot sladkiq dim s vkus na menta?Da usetish kak se razliva bavno po tqloto ti,po vsqka kletka na beliq ti drob?Za da razbera , reshih da porovq iz internet prostranstvoto,tui kato to be nai-udachniq nachin da si nabavq informaciq bez nqkoi da me pogledne nakrivo,misleiki me za porednata lubopitna potenciqlna klientka

Cannabis(drug) ,e vsushtnost rastenieto ot koeto se proizvejda zagotovkata.
V svoqta sushtnost rastenieto e kultivirano predi dosta vreme oshte ot indiancite ,koito go izpolzvali kato opiqt kogato "razgovarqli" sus svoite bogove, i se vuznsqli vuv Valhala .

Ta stiga sme navlizali v nauchnite dokladi,da si doidem na dumata ili vuprosa .
Za ili protiv marijuanata ,i legalizaciqta i ?

Ako popitate sredno-statisticheskiq bulgarin, ili tova koeto e ostanalo ot nego,nesumneno shte poluchite burz otgovor plus nedvusmislen pogled.
Estestveno vsichki znaem kakuv,VIE LUDI LI STE? DA POZVOLIM NA DECATA DA SE DROGIRAT???
Daaa nepoznatoto plashi.Plashi i to mnogo , no men nai-veche me plashi misulta za neshtata ot nasheto ejednevie koito sa dosta po-opasni,bih kazala mnooogo po-opasni.Neshtata koito se pravim che poznavame
1 .Normalnite cigari i tiutiuneviq dim e 7 puti po-opasen i s po-golemi porajeniq za choveshkoto tqlo ot tozi na marijuanata .

2 Do tozi moment v choveshkata istoriq ne e dokumentiran nito edin sluchai na smurt ot rak na beliq drob predizvikan ot pusheneto na rastenieto.

3 Polzva se za lechenieto na mnogo bolesti mejdu koito i Glaukomata (zabolqnave na ochniq nerv),silno bolkouspokoqvashto sredstvo.Preporuchva se na bolni ot SPIN i RAK pacienti.

Tova bqha edni ot mnogoto dovodi za tova ,4e marijuanata sus nishto ne e po losha ot normalniq tiutiun,a dori po-polezna v nqkoi sluchai.Nima sme po zapoznati s tova ot holandcite?Edvali sa reshili da suzdadat politika za burzoto razchistvane na durjavata posredstvom pusheneto na treva.Zashto se pitam az sa q legalizirali? Mnogo prosto, zabranenoto e vinagi e bilo po sladko ot pozvolenoto!Perfectna politika bih kazala.Horata ne sa kato nashite kone s kapaci,koito se chudqt kude da idat na pochivka s durjavnite pari(tova e druga tema)i sa dostatucho modernizirani ,za da vniknat vuv sushtosta na problema,zashtoto neistina se prevurna v problem i to na nas mladite .A tova s specialnite mesta za prodavane i polzvane e napravo genialno,taka kontrola e pulen.

Decata sa privlecheni ot tova koeto pravqt drugite,tova koeto se pravi po sveta.Zashto e nujno da ni ogranichavat, a otrovi kato cigari , alkohol i lekarstva se prodavat beznakazano?Zashto e nujno da predizvikvat tragedii i da vloshavat neshtata?Mnogo po-lesno bi bilo , ako vsichko tova se premahne i nai-posle se postupi dobre i razumno.Vsichko bi bilo po-lesno kontroliruemo, krajbite i poboishtata shte sprat v nqkakva stepen.Cenite na stokata shte se kontrolirat i shte sa dostupni,taka 4e nqma da e nujno da oberem na mama chantata za da si kupim cigari,ili susedkata pencionerka ot drugiq vhod.I nai-veche VSQKO CHUDO ZA TRI DNI!

Nqma da e tolkova interesno,vuzbujdashto,razlichno zashtoto tova e koeto po princip kara tiinovete da se otdavat na edna ili druga strast.Men ako pitate,s dve ruce sum za legalizaciqta,drug nachin NQMA.

Statisticheskite danni sochat che v Holandia polzvaneto na "zabraneniq " produkt e namalqlo s 20% ot legalizaciqta nasam!

Vie se setete zashto.